≫ 

Verenica golfera provocira repićem na bikiniju: Vrtirepka koja izgledom opčivanja muški pol

Ko kaže da samo fudbaleri imaju zgodne partnerke?

  • 0

Ako ste ikada igrali čuvenu video-igricu "Sims", seća se šifre za neograničeni budžet. Za gospođicu Dženu Sims bi svako potrošio svaki cent neograničenog budžeta, s obzirom kako izgleda.

Džena je verenica jednog od najboljih goldera na svetu Bruksa Koepke. Devojačko veče proslavljeno je sa stilom, na pučini Kariba, nateritoriji tropskog ostrva Aruba. Bivša takmičarka na"Miss Teen" Džordžije je atraktivnim izadnjem dala do znanja ko je glavna zvezda proslave.

Beli bikini koji stoji kao saliven, naočari za sunce u obliku srca na kojima je ispisano "Bride To Be“ i kapetanska šapka. Plenila je u moru zgodnih drugarica.

Inače, Džena se bavila i glumom, a filmofili je znaju iz  uloga u "Attack of the 50 foot Cheerleader", "3-heade shark attack", "Sharknado 5: The Global Swarming".

Ali glumica, koja je odrasla gledajući golf, u početku je upoznala Koepku na Masters turniru 2015. Njihova veza je objavljena u javnosti nakon što je osvojio US Open 2017. godine, kada mu je Sims potrčao u zagrljaj i strasnim poljupcem proslavio pobedu. Par se verio u aprilu 2021, a Sims je objavio srećne vesti na Instagramu, a trebalo bi da se venčaju ovog leta.

Najbolje objave Džene Sims pogledajte u videu na početku teksta, kao i u galeriji.

Video: Uskršnja zečica iz vrelih snova tinejdžera: Kim Kardašijan MMA sporta u mrežastom i crnim tangama

(Telegaf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA