≫ 

Bivša misica mamila uzdahe na F4 Evrolige: U transu slavila titulu Efesa, za 5 minuta se razvela od Crnogorca

Ezgi je, inače, zaposlena u medijskom timu Efesa

  • 1

Nekadašnja turska misica Ezgi Avči jedna je od velikog broja lepotica koje su tokom vikenda boravile u Beogradu na fajnal-foru Evrolige!

Ezgi doduše nije imala ulogu klasične navijačice, jer je na F$ boravila poslovno kao član medijske ekipe Anadolu Efesa, tima koji je na kraju i osvojio takmičenje.

Ezgi je još u aprilu boravila u Beogradu, gde se fotografisala na ulicama i na srpskom napisala "idemo", dok je pažnu fotoreportera, s razlogom, privlačila i tokom sadašnjeg boravka u Areni.

Pored toga što je 2013. bila na takmičenju za izbor mis, Egzi je učestvovala i u tamošnjim rijaliti programima. Bila je poznata i po braku sa crnogorskim košarkašem Nemanjom Đurišićem koji je trenutno član Estudijantesa.

Kako su mediji na jesen 2021. gdoine pisali, njih dvoje su se razveli posle tri i po godine veze i 15 meseci braka. Zanimljivo, tada je javljeno da je razvodna parnica trajala svega pet minuta.

Video: Trubači svirali Đurđevdan Vasi Miciću u svlačionici, nakon osvajanja Evrolige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA