Zvezdaš u Slagalici hteo da dokaže koliko voli klub, ali to na kraju nije prošlo kako je zamislio

Zoran Krstić odlučio da pokaže pred širokim auditorijumom ljubav prema crveno-belima

  • 7
Slagalica, Zoran Krstić Printskrin: Youtube/RTS Slagalica - Zvanični kanal

Često u kvizu Slagalica vidimo neke zanimljive situacije kada su u pitanju neka sportska pitanja, ili kada su u pitanju kombinacije za igru skočko, a tako je bilo i u poslednjoj epizodi kada je jedan navijač Zvezde, takmičar Zoran Krstić, odlučio da pred širokom auditorijumom dokaže koliko voli klub.

Tako je u igri skočko umesto kombinacije "srce - zvezda", govorio "Volim Zvezdu".

- Volim Zvezdu, volim Zvezdu - bila je prva kombinacija koju je izgovorio.

Pošto je imao dva pogođena na mestu, usledila je kombinacija "Volim Zvezdu, tref, tref. Pošto je rezultat ostao isti, i dalje je ostao pri stavu da proba sa "volim Zvezdu" kombinacijom na početku, pa je umesto pikova dodao dva trefa na kraju.

No, to nije prošlo kako je zamislio, pa je imao jedan pogodak manje i onda je shvatio da u kombinaciji nema zvezde, pa je probao sa drugim znakovima, ali je već bilo kasno, pa nije uspeo da pogodi konačno rešenje.

Plavi takmičar Nenad je do kraja bio uspešniji, pa je odneo pobedu od 120:104, pa je tako posle prve partije bliži pobedi i plasmanu u četvrtfinale, ali postoji i, što bi žargonski rekli drugo poluvreme, pa ćemo videti da nakon druge partije ko će definitivno da prođe dalje.

Pogledajte i ovu epizodu, kao i kombinaciju koju je crveni takmičar pokušao tokom igre Skočko

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA