Rafael Nadal postaje tata: Objavljene fotografije njegove trudne supruge

Posle uspeha na terenu, Rafa dobio i najlepšu moguću vest

  • 4
Ćiska Pereljo, žena Rafaela Nadala Foto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

Rafael Nadal i nejova supruga Ćiska Pereljo očekuju svoje prvo dete! Kako ekskluzivno saznaje magazin "Hola" iz Španije, Nadal i njegova supruga će uskoro postati roditelji.

Nadal je trenutno na odmoru sa suprugom i prijateljima, a na fotografiji koju je objavio na svom nalogu na Instagramu vidi se i njegova supruga koja nosi široku garderobu, što dodatno podgreva spekulacije oko njene trudnoće.

Takođe, uslikana je i na jahti gde se može videti i stomak kada je nosila kupaći kostim, tako da je trudnoća više nego očigledna.

Podsetimo, Nadal je jedini iz "velike trojke" koji još nema decu, a u više navrata je govorio da je odlučio da nema decu sve dok je maksimalno posvećen tenisu.

Nadal i Marija Ćiska Pereljo su u vezi od 2005. godine, a venčali su se 2019. godine.

Nadal je nedavno osvojio svoj 14. Rolan Garos, a ukupno 22. Grend slem titulu u karijeri, posle koje je dodatno učvrstio vođstvo na večnoj listi Grend slem šampiona i pobegao Đokoviću i Federeru koji imaju po 20.

Video: Crnogorac ispričao vic o Federeru i Nadalu, Novak plakao od smeha

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA