≫ 

Još jedna zgodna mama je ukrala šou na NBA draftu, čak je zasenila i majku Jokićevog saigrača

Njen sin je izabran kao 8. pik od strane Nju Orleans Pelikansa

  • 6
Brikita Kol - Danijels Printskrin: Instagram/brikittakool

Nakon što je Lisa Braun, majka budućeg saigrača Nikole Jokića, privukla veliku pažnju svojim atraktivnim izgledom koji je podsetimo na Pamelu Andreson, ništa manje za njom nije zaostajala ni mama novog člana Nju Orleans Pelikansa.

U pitanju je Brikita Kol - Danijels, majka 8. pika i australijskog igrača Dajsona Danijelsa, koja je vrlo brzo postala "vruća tema" na društvenim mrežama.

Za razliku od Lise koja je bila u crvenoj haljini, Brikita se na NBA draftu pojavila u beloj - sa dubokim izrezom sa strane i dubokim dekolteom.

Brikita se u društvu sina pojavila na pozornici, dok im se nedugo zatim priključio i njen suprug. I to u trenutku kada je Dajson davao zvaničnu izjavu za NBA.

Dajson je košarkaške gene povukao na oca Rikija koji je svojevremeno igrao koledž košarku, stariji brat je takođe u ovom sportu, ali nema sumnje da će ga zbog maminog nastupa na draftu mnogi zapamtiti.

U nastavku možete pogledati i fotografije Dajsonove atraktivne majke:

Video: Kardašijanke padaju u zaborav: Majka poznatog košarkaša ima najzanosnije obline na svetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA