≫ 

Da li je ovo najvrelija odbojkašica sveta? Od prodaje golišavih fotki zaradi 50 puta više nego od sporta

Ima preko milion pratilaca na Instagramu, mesečna pretplata na "Onlyfans" iznosi 14 dolara

  • 5

Brazilska odbojkašica Ki Alveš privukla je veliku pažnju svetske javnosti posle jednog intervjua, u kom je priznala da zaradi čak 50 puta više novca od golišavih fotografija nego od sporta!

Alvešova ima 22 godine i već treću sezonu igra seniorsku odbojku u domovini, ali je u međuvremenu shvatila da uporedo sa sportskom mora da razmišlja i o karijeri modela.

S obzirom na to da izgleda savršeno, Alvešova na Instagramu ima preko milion pratilaca - dok je mesečna pretplata za njen profil na "Onlyfans" platformi čak 14 dolara.

- Ja sebe i dalje smatram profesionalnim sportistom. Ali stvari van terena počele su da rastu za mene, tako da sam počela da posvećujem malo više pažnje profesionalnoj kariijeri. Svišalo se to meni ili ne, tu su moji najveći prihodi - rekla je Brazilka za "Globo" i dodala:

- Smatram se sportistom i zbog toga mi je imidž na internetu porastao. Zarađujem 50 puta više od digitalnih platformi nego od odbojke. Dakle, ja za sebe smatram da sam odbojkašica, model i uticajni preduzetnik. Mada, više volim da igram odbojku nego da se slikam.

Inače, Alvešova je tokom tog razgovora priznala da bi komotno mogla da napusti sport i lepo živi, ali neće, te da je otvorena da učestvuje u tamošnjem Velikom bratu kako bi dodatno unapredila svoj imidž.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA