≫ 

Bivši igrač Zvezde ostavio Plejboj zečicu, pa novu suprugu šokirao priznanjem o ženama

U životu Bugarina Georgieva nikad nije dosadno...

  • 1
Blagoj Georgiev Printskrin: Instagram/blagogeorgiev_official

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Blagoj Georgiev nedavno je ostavio bivšu bugarsku Plejboj zečicu Zlatku Rajakovu i ušao je u novi brak sa izvesnom Polinom!

Georgiev je je za Zvezdu igrao u sezoni 2006/07, na 20 mečeva dao dva gola pre nego što je otišao u Duizburg na pozajmicu. Igrao je potom za Terek, Amkar, Rubin i Orenburg pre nego što je karijeru završio 2017. godine.

Godinu dana kasnije ušao je u vezu sa Zlatkom s kojim ima sina, da bi 29. juna objavio da je sa Polinom po drugi put stao na ludi kamen. Prethodno je bio oženjen Ruskinjom Esmer Omerovom s kojim takođe ima sina, dok mu je dvoje dece rodila i bivša gimnastičarka Hristina Vitanova s kojom je bio veren.

Georgiev je oduvek bio poznato po tome da je veliki ženskaroš, a bugarski mediji pišu da je tek Polini priznao da jednostavno voli žene. I to zbog toga što je vodi.

Navodno, Blago je malo posle venčanja rekao novoj supruzi, inače 15 godina mlađoj od njega, da je seksualni manijak i da ne može bez žena. Otkrio je da da bi teško izdržao godinu ili dve samo sa jednom.

Priznao je da je pokušavao da se suzdrži, da mu je ona sve, ali da bi jednog dana mogao da krene krivudavim putem - ne želeći da je povredi.

Polina je navodno ostala uplakana i bez reči, ali se kasnije smirila nakon što je shvatila da je prva žena kojoj je nekadašnji fudbaler priznao te intimne stvari.

U nastavku možete pogledati neke njene atraktivne fotografije:

Video: Bugarski Bekam počeo da kopira Ibrahimovića: Bivši igrač Zvezde se veseli uz Nadu Topčagić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA