Tajlandska prostitutka prebila, opelješila i skinula golog navijača Totenhema: Grad greha došao glave Englezu

Navijač Totenhema se nije najbolje proveo

  • 1

Polugoli navijač Totenhema pronađen je povređen na trotoaru nakon što ga je navodno napala prostitutka posle celonoćnog opijanja u tajlandskoj četvrti crvenih fenjera.

Plavokosi momak star 29 godina, sa grbom Totenhema istetoviranim na grudima, pronađen je kako spava u gaćama u gradu Pataja na Tajlandu u četvrtak ujutru. Zabrinuti meštani pozvali su hitnu pomoć pre nego što su ga bolničari probudili.

Nedostajala mu je odeća, telefon i novčanik i imao je modrice na nogama. Britanac, koji je kao svoje ime kratko nave "Farni", rekao je da je pokupio "slobodnu" prostitutku po imenu Nat iz bara u blizini svog hotela u ozloglašenoj ulici Soi Buakhao. Ulica je poznata po barovima i seks klubovima. Kada su se "upoznali" otišli su na plažu da popiju viski i pivo, ali Farni je rekao da se slabo seća šta se sledeće dogodilo.

Nešto kasnije ukazana je pomoć Farniju u lokalnoj bolnici . Kasnije se vratio u hotel pre nego što je napisan policijski izveštaj protiv „četvorice Tajlanđana“ i prostitutke sa kojom je Britanac pio. Policija je proverila kamere za video nadzor, ali nije uspela da pronađe nijedan snimak navodnog napada. Takođe nisu uspeli da pronađu ženu. Potpukovnik policije Iutana Leungsakul rekao je:

- Strani turista je prijavio da su ga napale žena sa kojom je bio i grupa od četiri muškarca. Istražili smo situaciju. Nema svedoka, a stranac nema više detalja. Niko nije uhapšen i ne možemo da pronađemo osumnjičene.

Pataja, grad na istočnoj obali zemlje, najpoznatiji je po svojim prostitutkama i barovima koji su popularni kod britanskih i evropskih turista. Ovaj deo je nazvan "Grad greha" i moderna Sodoma i Gomora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🦚

    8. jul 2022 | 16:16

    Žene svuda na svetu su iste gledaju samo kome će uzeti pare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA