Marija će biti nova mis Humske: Sa novim pojačanjem Partizana stiže i njegova atraktivna devojka

U pitanju je lepša polovina Kristijana Belića...

  • 3
Marija Ilić, Kristijan Belić Printskrin: Instagram/ilicmarijaa

Kupovinom Kristijana Belića iz Čukaričkog u ponedeljak, Partizan je i zvanično zaoštrio konkurenciju u veznom redu!

Nekadašnji đak Vest Hemove škole potpisao je ugovor na četiri godine i trebalo bi da dobije značajniju ulogu u timu, pogotovo jer je bonus igrač, a njegovim dolaskom povećala se i konkurencija u loži stadiona Partizana.

Naime, sa Belićem u Humsku stiže i njegova atraktivna devojka Marija koja će sasvim sigurno privlačiti veliku pažnju na utakmicama srpskog vicešampiona.

Belić inače pokriva poziciju zadnjeg veznog, koja je ostala delimično upražnjena odlaskom Marka Jevtovića u Gazijantep, a problem bi u perspektovi mogao da se "produbi" ukoliko i Saša Zdjelar napusti klub, a postoje takvi nagoveštaji.

Po dolasku u Partizan je rekao:

- Osećam se super! Saznao sam za transfer u medijima i onda sam se odmah čuo sa svojim menadžerima, neverovatno brzo se sve izdešavalo. Partizan sam pratio prošle sezone, a pogotovo pošto nam je Saša Ilić bio trener, mada bih pratio i da nije bilo tako. Od igrača poznajem Svetozara Markovića, Nikolu Terzića, ali nadam se da će me svi prihvatiti dobro.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA