Grmeo Đurđevdan na svadbi NBA zvezde, mlada u centru pažnje zbog dekoltea

Pol Džordž i Daniela Rajić lumpovali sa gostima u Italiji

  • 0

Košarkaš Los Anđeles Klipersa Pol Džord pre nekoliko dana oženio je Srpkinju Danielu Rajić u tišini, a novopečeni mladenci odlučili su da brak ipak proslave žurkom!

Izbor je pao na Italiju gde je viđen veliki broj zvanica, među kojima su i NBA asovi Karl-Entoni Tauns, Redži Miler i Patrik Beverli.

Sudeći po fotografijama i video snimcima koje su kačili na društvenim mrežama, žurka je bila za desetku, a u jednom trenutku gosti su pali u trans kada su čuli "Đurđevdan."

Daniela je, inače, svojevremeno radila kao go-go igračica u SAD, a tamo je i upoznala Džordža koji najpre nije hteo da prizna zajedničko dete pre nego što su uplovili u vezu. Sada ih imaju troje.

Podsetimo, Pol Džordž je zaprosio Danijelu Rajić prošle godine kada su na veridbi treštali hitovi Cece Ražnatović. Vi u nastavku možete pogledati fotografije sa žurke, ali i one Danieline koju inače zovu srpska Kim Kardašijan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA