≫ 

Đoković "uhvaćen" na Merlinovom koncertu, publika pala u trans i skandirala mu ime

Novak uživao u noćnom provodu

  • 25
Novak Đoković Printskrin: Twitter/@tennisispain

Najbolji srpski teniser Novak Đoković dobio je gromoglasne ovacije na koncertu Dina Merlina koji je u subotu veče održan u Tivtu!

Đoković, naime, odmara u Crnoj Gori i slobodno vreme je iskoristio kako bi otišao na merlinov koncert, a tamo ga je vrlo brzo primećen. Otuda i ne čudi što se na video bimu, nedugo zatim, pojavio njegov lik.

Merlin je, kako javljaju mediji sa lica mesta, tom prilikom ispričao jednu anegdotu vezanu za Novaka i finale Vimbldona, a publika je potom počela da skandira njegovo ime.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Belane Apartments Tivat (@visittivat)

Đoković je posle Vimbldona boravio tri dana u Visokom i tamo je otvorio teren, te se družio sa navijačima, a onda se uputio u Kotor.

Tamo je ponovo imao susret sa poznatim učiteljem kapoeire, Brazilcem Marselom Santosom, koji je već odradio jedan trening sa Đokovićem kada je u pitanju ova tradicionalna borilačka veština.

Prvo su odradili trening tako što su se popeli na čuvenim stepenicama do vrha, što iziskuje veliku kondiciju i ozbiljan napor, ali Novaku i ekipi koja je bila sa njim, to očigledno nije predstavljalo nikakav problem.

Video: Žinga u Kotoru: Đoković vežba ples i brazilsku borilačku veštinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дуле БЛ-РС

    17. jul 2022 | 07:11

    Јел то онај Мерлин што му на омоту албума пише "Забрањено за Србе и псе...." питам за друга😏

  • Скандал

    17. jul 2022 | 09:18

    Ово му није требало, нашао је на чији ће концерт да оде, Дино Мерлин је највећи љигавц и србомрззац!

  • Mladen

    17. jul 2022 | 10:34

    Sramno je da jedan Srpski Vojvoda oličenje sportiste veka, ide na koncert trecerazrednom pevaču provincijalnj maskoti srbomrzitelja. Podsetiću da je dotični pevač davao izjave protiv srpskog naroda i da je srbomrzitelj. Njegove pesme o Zelenim Beretkama , da te nije Alija ne bi sijala ova avlija , vojnik smrti i mnoge druge govore o tom koliko otvoreno mrzi srbe. Beogradjani Hajrudinu Edinu Dervishalidovicu napune nekoliko Arena ,valjda u znak zahvalnosti ili u neznanju i nepoštovanju sopstvene nacije . Sramno je šta sve sebi dopuštamo , da jednom ratnom huskacu u ratu i jednom poltronu u miru koji koristi nesreću oba naroda obezbeđujemo zaradu i sticanje materijalnog i tim degradiramo sebe i svoju Srbiju i čitav srpski narod preko Drine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA