Nestvarna fotka jedne od najlepših žena srpskog fudbala

Marina uživa na moru pred početak PLS

  • 3
Marina Buljovčić Printskrin: Instagram/Marina Buljovčić

Činjenicu da tek za nekoliko dana počinje Prva liga Srbije, portparolka Novog Sada Marina Buljovčić iskoristila je da na nekoliko dana "pobegne" na more!

A tamo je napravila nestvarnu fotku gde u prozirno čistom moru leži na surf dasci i "krade" sunčeve zrake na hrvatskom primorju.

Marina je godinama unazad bila zaštitno lice Proletera, da bi i posle fuzije sa Novim Sadom ostala na istom poslu. Samo je crveno-bele boje zamenila plavo-žutim.

Za one neupućene, Marina je je i novinarka Radio-televizije Vojvodine. Kao i TV Arena Sport. Diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, a 2014. je bila i PR Vojvodine.

Mnogi je pamte i po onim zanimljivim razgovorima sa Nenadom Lalatovićem posle utakmica. Pogotovo kada joj je pred kamerama rekao "moram da ti kažem da si jako lepa danas."

U nastavku možete pogledati neke njene fotografije i uveriti se zašto je Marina jedna od najlepših žena srpskog fudbala:

Video: Voditeljka se zacrvenela zbog Nenada Lalatovića u programu uživo: Trener Vojvodine ispao šmeker

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA