≫ 

Moćan mural posvećen Đokoviću i Tesli osvanuo u Republici Srpskoj

Često Đokovića povezuju sa najvećim srpskim naučnikom zbog toga što fizički veoma liče, ali i zbog toga što je Novak veliki poštovalac njegovog lika i dela

  • 5
Nikola Tesla, Novak Djokovic Foto: Profimedia/Roger Viollet, MN Press

Novak Đoković ne krije da je veliki poštovalac lika i dela Nikole Tesle, a poslednji put smo dokaz toga mogli da vidimo u njegovom šampionskom govoru posle finala Vimbldona, kada je istakao da mu je posebna čast da je digao omiljeni pehar na dan kada je rođen najveći srpski naučnik.

Mnogi fanovi često ističu i koliko Đoković fizički podseća na Nikolu Teslu iz njegovih mlađih dana, pa su pravili i mnoge montaže, a mnogi Srbi ističu da je Đoković jedan od najvećih Srbina uz Nikolu Teslu.

Sada su likovi Đokovića i Tesle ovekovečeni na jednom muralu koji je osvanuo u Prijedoru u Republici Srspkoj, gde su Tesla i Đoković jedan pored drugog, gde Tesla kroti munje, a Novak u rukama ima reket.

Video: Đoković se konsultovao sa klincem iz publike oko toga na koju stranu da servira

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CG

    29. jul 2022 | 17:28

    Mnogo volim Novaka, ali je neumjesno. bilo kako stavljati u istu ravan najveceg naucnika kojeg je svijet imao i na cijim patentima pociva civilizacija, sa sportistom.

  • Zoki

    29. jul 2022 | 18:53

    Tesla nikad nije bio u BiH, a kamoli u entitetu RS.

  • Danilo

    29. jul 2022 | 16:19

    Hahaha nasmeja me,molim vas vise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA