≫ 

Ko je Zvezdina lepotica sa zapadne tribine?

Jelena, inače, radi i kao fizioterapeut u omladinskoj školi

  • 11
Jelena Miljković Printskrin: Instagram/m.jelena_7

Utakmica Crvene zvezde i Pjunika u sredu veče privukla je veliki broj navijača, a prema informacijama iz kluba bilo ih je nešto više od 40.000!

Tačnije, 40.456 navijača - što je druga najbolja poseta na evropskim premijerama acrveno-belih od osamostaljenja Srbije. Zanimljivo, samo 370 je falilo da se rekord iz 2010. izjednači.

Ono što je svakako privuklo pažnju kada su u pitanju navijači jeste veliki brij dece, odnosno porodica koje su zdušno bodrile crveno-bele, ali i Zvezdinih lepotica koje su privlačile pažnju i ispred stadiona i na samim tribinama unutra.

Jedna od njih je i Jelena Miljković koja radio kao fizioterapeut u omladinskoj školi Zvezde, te svakako nije propustila priliku da uživo bodri voljen klub.

Jelena je već nekoliko godina uz crveno-bele, odnosno radila je i u redovima omladinaca Grafičara, a s obzirom na pomenuti staž to jasno govori da odlično radi svoj posao.

Podsetimo, Zvezda je dobila Pjunik rezultatom 5:0 i praktično je završila sav posao oko plasmana u plej-of Lige šampiona. Tamo ih najverovatnije čeka Makabi, a nema sumnje da će Jelena bodriti crveno-bele sa tribina i na tom meču.

Video: Stanković blista posle petarde protiv Pjunika: Nahvalio Bukarija i Kangvu na sva usta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Još

    4. avgust 2022 | 10:09

    Jedna domaćica sa iskustvom koja traži iskrenu ljubav ali sa više nula!!!!!

  • Seki

    4. avgust 2022 | 09:58

    Pokido bi je ko pas masan džak 😜

  • Zvele

    4. avgust 2022 | 10:09

    Lepa devojka nema šta, svaka čast blago majci što te rodila.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA