≫ 

NBA rijaliti: Pipenova bivša žena (48) smuvala sina (31) Majkla Džordana?!

Par je viđen u Majamiju na ručku

  • 4
Larsa Pipen Markus Džordan Foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Skoti Pipen i Majkl Džordan su nekad zajedno zakucavali i osvojili silno NBA prstenje, a sada zajedno sa vama gledaju slike Larse Pipen (48), Pipenove bivše supruge i Markusa Džordana (31), sina najboljeg košarkaša u istoriji, i pitaju se šta se tačno desilo ovde. 

Ono što američki mediji tvrde da se desilo je da su Larsa i Markus ljubavni par, a dokaz za ovo trebalo bi da budu slike iz Majamija, iz japanskog restorana Zuma, na kojima su Larsa i Markus, koji provode prijatne trenutke zajedno.

Larsa i Skoti su se razveli 2021. godine, posle 14 godina braka, a Pipenova bivša bolja polovina nije gubila vreme, već je potražila utehu u rukama sina saigrača bivšeg muža.

Džordan i Pipen su zajedno osvojili šest titula prvaka NBA lige sa Čikago Bulsima 90-tih, ali u poslednje vreme nisu u najboljim odnosima, pošto se Pipen uvredio zbog načina na koji je predstavljen u dokumentarnom filmu "Las Dance", koji se bavi životom i karijerom Majkla Džordana.

Eto možda prilike da se pomire na svadbi Džordanovog sina i Pipenove bivše žene koja je takođe bila u žiži javnosti zbog pomenutog filma, dok su je u SAD tada nazivali ekstremni MILF.

Larsa je, inače poznata po tome što je slaba na košarkaše, a u nastavku možete pogledati njene atraktivne fotografije:

Video: Bogdan smuvao prvu pratilju sa izbora za mis: Nova Bogdanovićeva devojka je bombetina


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • V8

    5. septembar 2022 | 08:32

    I tata bi sine...

  • 🤷

    5. septembar 2022 | 08:30

    Ali kralj koji ima 31 godinu i sad prvi put cujemo za njega i to zato sto je sa Pipenovom bivsom zenom ... Jordanov sin, tesko da nije neki gen tu uradio svoje da barem malo povuce na caleta...

  • I..?

    5. septembar 2022 | 08:16

    To je sad vest"udarna".. Neka ih ako im je dobro...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA