≫ 

Nerealna scena u ringu: Devojka uletela i pokazivala gole grudi čoveku koji je mlatio njenog dečka

Ako je za borce to bilo izrežirano, onda za publiku svakako nije

  • 4
WWE Printskrin: Twitter/Covalent TV

Američko rvanje tradicionalno važi za sport u kom je veliki deo borbe, ako ne i celi, namešten! Međutim, publika iz godine u godinu i dalje uživa u borbama popularnih kečera!

Tako je bilo i ovog vikenda u Čikagu gde su se u ringu našli Džimi Lojd i Met Kardona. Ovaj prvi je praktično već slavio pobedu kada se desilo nešto neočekivano - čak i za publiku!

Kardonina devojka Čelsi Grin odlučila je da pomogne svom dečki tako što je prišla ringu i podigla majicu, te gole grudi pokazala Lojdu. Ovaj je za trenutak stao, uhvatio se za glavu i nije mogao da veruje.

U nastavku snimka se vidi kako Kardona "beži" od poraza, dok navijači na društvenim mrežama vode debatu da li je i Čelsijevo pojavljivanje bilo namešteno. Za Lojda možda i jeste, ali publika je svakako ostala u čudu.

Inače, i Čelsi je takođe rvačica koja je od 2018. do 2021. godine bila član WWE, najveće organizacije, ali je potom dobila otkaz. Ipak, dovoljno zarađuje zahvaljujući svom izgledu.

Video: Porastao je broj udvarača, ali i hejtera: Prelepa i goloruka Nađa se sprema za spektakularni debi


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    11. septembar 2022 | 10:33

    Te zenske u americkom rvanju su ekstra i lepo izgledaju atraktivno,ali nisu bas visokog morala,tako da se od njih uvek moze ocekivati svasta

  • Гаргамел

    11. septembar 2022 | 11:11

    Са запада само болест вреба ...

  • Milovan

    11. septembar 2022 | 13:17

    Glupi Ameri a i mi sto gledamo ovo…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA