≫ 

Novinarka obećala da polugola dolazi na stadion ako njen tim pobedi u derbiju

Ali moraće to da učini sa dva gola razlike

  • 1
Olesja Seregina Printskrin: Instagram/seregina_olesya

Atraktivna ruska novinarka Olesja Seregina dala je nesvakidašnje obećanje ukoliko njen voljeni tim, Lokomotiva iz Moskve, pobedi Zenit u derbiju tamošnje Premijer lige!

Moraće javnost, doduše, da se načeka da Olesja ispuni obećanje, jer se ova dva tima ponovo sastaju tek u aprilu 2023. godine, ali ukoliko Lokomotiva dobije dva razlike taj meč voditeljka će u seksi donjem rublju doći na stadion.

Olesja radi za "Meč TV" i na početku kariejre 2020. godine dobijala je jutarnje emisije koje nisu bile toliko gledane. U međuvremenu je napredovala i stigla do onih popodnevnih i večernjih.

Bavila se i glumom, te je glumila u nekoliko tamošnjih filmskih ostvarenja. Bila je udata za ruskog biznismena Stepana Morozova koji je dobio 10 godina zatvora, a par se u međuvremenu razveo u decembru 2021. godine.

A prema njenim rečima, navode ruski mediji, glavni razlog za to je bilo odsustvo intimnosti s obzirom na to da je Morozov bio u zatvoru. Imaju sina, u braku su bili od 2017. godine, a prethodno su se samo šest meseci poznavali.

Video: Argentinska voditeljka zaludela je gledaoce širom sveta seksepilnim izgledom i izdanjem bez brusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvele

    17. septembar 2022 | 13:53

    Pa i nisi neka ovakvih je svaki gradu Srbiji pun, čist prosek....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA