Ikardi objavio privatnu prepisku sa Vandom, pa sve obrisao: Jedna fotka šokirala je sve

Ovoj sapunici očigledno nema kraja

  • 0
Vanda Ikardi Printskrin: Instagram/wanda_nara

Nakon turbulentnih godinu dana koje imaju iza sebe, Mauro i Vanda Ikardi su odlučili da se raziđu - što je supruga novog napadača Galatasaraja nedavno potvrdila na društvenim mrežama!

Vanda je u međuvremenu skinula prezime Ikardi sa svoj naloga na društvenim mrežama i vratila je Nara, dok su i zajedničke fotografije ovog para nestale sa istih. Sam Mauro se nije odmah oglasio povodom ove teme, ali su njegove tri psolednje objave na Instagramu privukle veliku pažnju.

Razlog je taj što je podelio privatnu prepisku sa Vandom, da bi ih nedugo zatim obrisao. Ukratko, Vanda je uputila nekoliko poziva Ikardiju koji najpre nije odgovarao, a onda joj je vratio poruku:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Diario Olé (@diario.ole)

- Sam sam, ne moram da ti dajem nikakva objašnjenja. Ostavila si me. Hoćeš li sada da upravljaš mojim životom?

- Zato što si lažov. Oženjen i sam - vratila mu je Vanda, dok je fudbaler potom napisao da su isti, kao i da je Vanda toksična nakon što je ova insistirala da joj Mauro kaže gde se nalazi.

Iakrdi je te poruke na kraju obrzisao, ali je ostala fotografija kada šalje poljubac Vandi i kaže joj "Volim te, toksična", dok se ova smešila. Naravno, to je mnoge šokiralo s obzirom na ovo ranije dopisivanje koje nije bilo prijateljski nastrojeno.

Vanda Ikardi Printkrin: Instagram/mauroicardi

Žargonski rečeno, kada je u pitanju njihov slučaj sve liči na latino sapunicu, odnosno da se ne zna "ko pije, a ko plaća."

U međuvremenu, vi možete pogledati neke od najatraktivnijih fotografija Vande Nare:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA