Policija je traži, a ona se ponovo vratila na tribinu i pokazala tange: Ovoga puta za sreću voljenom klubu

Navijačicu Barija su sada upoznali i na tribinama u Veneciji

  • 0

Od trenutka kada se na tribinama pojavila u tangama, jedna navijačica Barija stekla je veliku popularnost koju iz utakmice u utakmicu nastavlja da širi!

Ovoga puta sa svojim "igricama" nastavila je i tokom gostovanja u Venciji, gde je njen klub pobedio sa 2:1 golom iz penala u 83. minutu. A upravo pre tog penala ponovo su sevnule gaćice ove navijačice - s tim što ovoga puta nije ona kriva za to.

Naime, neko iz njenog društva, neko ko je snimao, odlučio je da pre penala, za sreću, povuče njene pantalone nadole i pokaže crvene tange. Očigledno je "upalilo", jer je Bari postigao gol.

Inače, mediji su pre nekoliko dana preneli informaciju da ovu navijačicu traži policija zbog nedoličnog ponašanja. Njen identitet još nije poznat, ali se zna da ima godišnju kartu za utakmice voljenog kluba.

Nedavno je objasnila i zašto se skinula.

- Kao žena, slobodno pokazujem svoje telo kako i kada želim. Ne želim da omalovažavam bilo koga, ali to je moj izbor . Radeći ono što volim, došla sam do zarade od četiri ili pet hiljada dolara mesečno. Reč je o bruto ciframa, jer se PDV i porezi plaćaju od zarade - rekla je ova Italijanka čije atraktivne fotografije možete pogledati ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA