Ibrahimović poručio "Zlatan je ovde" i "srušio" TikTok: Šveđanin izvajanim telom opet zapalio društvene mreže

Neverovatan video je izbacio na ovu platformu, a već je izbrojao milione poseta

  • 7


@zlatanibrahimovic @tiktok guess what?! I’m here!!!! #zlatanibrahimovic ♬ original sound - Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimović je neko vreme van terena zbog povrede kolena koja ga je snašla. Iako je van terena, Milan nije želeo da ga otpiše, već mu je produžio ugovor jer je vratio pobednički mentalitet u ekipu. Fudbaler je svoje vreme oporavka odlučio da utroši i na to, te da postane aktivan na još jednoj društvenoj mreži - TikToku.

TikTok je društvena mreža koja se isključivo bavi video snimcima, nešto poput Instagrama gde postoje "foloveri", pregledi, kao i međusobna komunikacija. Zlatan nije imao nalog na ovoj mreži, ali je u korak sa vremenom odlučio da ode i tamo.

Snimio je i izbacio prvi video klip u kom je kratko poručio "Hej, TikTok, Zlatan je ovde", uz kompilaciju video snimaka gde se vide njegovi mišići i izvajano telo koje ne popušta ni sa 41. godinom. Naravno, kao i obično, svaki snimak je propraćen uz Lava, koji je njegov zaštitni znak.

Ovaj video snimak je za jedan dan pregledam više od 13 miliona puta, a Zlatan je u 24 sata skupio preko 2.2 miliona pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

Video: Zlatan vežba i na odmoru: Trenira na jahti, lav u prvom planu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA