Zvezda je jača za NBA asa, ali i za još jednu atraktivnu navijačicu: Svi jedva čekaju njen dolazak u Pionir

Ainara Hihon je devojka Luke Vildoze

  • 5

Crvena zvezda je od ponedeljka i zvanično jača za nekadašnjeg NBA asa Luku Vildozu, ali i za još jednu atraktivnu navijačicu koja bi trebalo da se pojavi na tribinama "Pionira."

U pitanju je atraktivna Ainara Hihon, devojka iz Španije koja je u vezi sa novim košarkašem Zvezde. Nije poznato od kada su u ljubavi, ali je činjenica da je Ainara na svom Instagramu prvu zajedničku fotografiju pokazala u avgustu prošle godine.

Pogledom na njen Instagram profil došli smo do zaključka da je velika navijačica Sevilje, kao i da dosta vremena provodi vežbajući - što se vidi po njenim fotografijama.

Sam Vildoza je potpisao dvogodišnji ugovor sa crveno-belima, mada je bilo polemika da nešto sa papirima nije u redu. Međutim, Zvezda je to vrlo brzo demantovala na svom zvaničnom sajtu, dok je sam košarkaš poručio:

- Uzbuđen sam zbog dolaska. Gledao sam utakmice Crvene zvezde na početku sezone, igrao sam ovde, bilo je teško. Tako da jedva čekam da zaigram. Strast i vatrenost je slična među nama, sa borbenošću na apsolutno svakoj utakmici. Mislim da ću ovde dobro da se uklopim.

Zanimljivo, Vildoza bi trebalo da debituje u sredu za Zvezdu, i to protiv bivešg kluba Baskonije u meču 3. kola Evrolige.

Video: Prve reči najnovijeg pojačanja Zvezde: Vildoza poručio da se njegov stil igre uklapa u crveno-bele

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pitam za šefa.

    18. oktobar 2022 | 13:00

    A koju sezonu je NBA as proveo u njoj?

  • Ivan

    18. oktobar 2022 | 15:18

    Da li Ainara navija za Hihon, posto joj je prezime isto kao spanski fudbalski klub, iz istoimenog malog grada, odakle verovatno vodi poreklo.

  • Zenit

    18. oktobar 2022 | 14:21

    Vaistinu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA