≫ 

Šok priznanje Viktorije Bekam: "Ona stvar mu je ogromna, kao auspuh od traktora"

Javno je pohvalila "ponos" svog supruga

  • 6
Viktorija Bekam Printskrin: Instagram/victoriabeckham

Dejvid i Viktorija Bekam, godinama unazad najuspešniji par iz sveta šoubiznisa, u braku su čak 23 godine, ali je supruga nekadašnjeg fudbalera Mančester junajteda, Reala i ostalih klubova tek nedavno progovorila o nekim intimnim stvarima iz njihovog života!

Naime, "Dejli Star" je preneo Viktorijine reči kada je u pitanju seksualni život za koji nekadašnja pevačica tvrdi da je i dalje kvalitetan kada su u pitanju njih dvoje.

- Veoma sam ponosna što i danas imamo dobar seks. Moj muž je u veoma dobroj formi. Obično sam gola u krevetu, ali je on počeo da mi kupuje donji veš. Što se tiče njegovog polnog organa, on je ogroman. Kao auspuh od traktora - šokirala je Viktorija svojim rečima.

Mediji ističu da se Bekam na prvi pogled zaljubio u nekadašnju članicu grupe "Spice girls", kao i da su se upoznali 1997. gdoine na jednoj dobrotvornoj utakmici. Dve godine kasnije stupili su u brak.

- Ljubav na prvi pogled postoji. To će vam se dogoditi u salonu igrača Mančester junajteda iako ćete se malo napiti, tako da su detalji magloviti. Dok ostali fudbaleri stoje za šankom i piju sa svojim drugovima, videćete Dejvida kako stoji po strani sa svojom porodicom. I ima tako sladak osmeh. I vi ste bliski sa svojom porodicom i pomislićete koliko se on oseća slično vama. Tražiće vaš broj. Još uvek ima avionsku kartu od Londona do Mančestera na kojoj ste ga napisali - rekla je Viktorija svojevremeno.

Video: Ne mogu ni kafu da popijem na miru: Bekam se sprdao s Viktorijom koja trenira na njihovoj jahti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA