Karim Benzema čeka dete sa atraktivnom modelsicom: Napustiće svoju karijeru kako bi se posvetila ulozi majke

Lepe vesti iz porodice novog vlasnika Zlatne lopte

  • 0
Jordan Ozuna Foto: Instagram / Printscreen / @jiordyn

Fantastično igra Karim Benzema na terenu, a očigledno još bolje van terena. Iz njegove porodice stižu veoma lepe vesti, pošto prema pisanju "ABC"-ja, osvajač Zlatne lopte čeka prvo dete zajedno sa atraktivnom modelsicom, Žordan Ozunom.

Njihova veza zvanično je potvrđena prethodnog avgusta nakon nekoliko meseci spekulacija oko toga da li se nalaze zajedno. I mada nisu zajedno pozirali u Teatru "Šatele" u Parizu posle ceremonije dodele velikog priznanja Karimu Benzemi, to jesu učinili nakon toga na društvenim mrežama.

- Niko ne zaslužuje ovo više nego ti, ljubavi moja - napisala je tada Ozuna putem društvenih mreža.

Sada postoji još jedan dobar razlog zbog kojih bi par mogao da nabaci osmeh na lice, pošto bi njihova porodica mogla dodatno da bude uvećana za jednog člana, pošto isti list piše da Ozuna čeka dete. To bi njoj bilo prvo, a Karimovo četvrto.

Zbog sveta toga, Žordan Ozuna je spremna da ostavi karijeru na čekanju i da na se barem privremeno posveti ulozi majke. Sa druge strane, u Real Madridu nisu želeli da daju komentar na navedenu temu, istakavši da želuju da poštuju privatnost igrača.

Video: UEFA i FIFA se umešale u predsedničke izbore u FSS: Ako ne rešite to, moraćemo da reagujemo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA