≫ 

Paparaci snimili Diletu Leotu bez brusa s novim dečkom: Odvela fudbalsku zvezdu u svoj stan

Sudeći po fotografijama, par je zaljubljen do ušiju

  • 2
Dileta Leota, Loris Karijus Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Najatraktivnija fudbalska voditeljka Dileta Leota ima novog dečka. Nju je osvojio nekadašnji golman Liverpula, koji sada brani za Njukasl - Loris Karijus.

Karijus je svojevremeno bio i velika zvezda u vreme kada je branio za Liverpul u najboljim danima, ali je posle finala 2018. godine, kada je imao dva kiksa, njegova karijera krenula debelo silaznom putanjom, a nakon toga su ga često pratili kiksevi gde god da je prelazio.

Liverpul ga se, brzo nakon što ga je koštao titule prvaka Evrope, ratosiljao tako što ga je slao na pozajmice u Bešiktaš, potom i Union Berlin, da bi na kraju raskinuo ugovor, a on je nedavno kao slobodan igrač potpisao za Njukasl, gde ima ulogu rezervnog golmana.

Ali, koliko god mu nije išlo na terenu, tako je van terena bio izuzetno uspešan sa devojkama. Kroz njegove ruke prošle su mnoge manekenke, a njih nije tako lako ispuštao kao lopte u finalu Lige šampiona, a mnoge su zabeležili i paparaci. Među njima je i sadašnja devojka tenisera Aleksandera Zvereva, Sofija Tomala.

Ipak, sada je Karijus van terana "ubo džekpot", pošto je osvojio jednu od najpoželjnijih žena iz sveta fudbala, najatraktivniju sportsku TV voditeljku Diletu Leotu.

Paparaci u Italiji su ih zabeležili u više navrata, a poslednji put je to bilo tokom jedne šetnje Milanom, kada su izveli psa u šetnju.

Moglo je da se primeti i da Dileta nije imala brus, ali i da više ne kriju da su zajedno, pošto su se držali za ruke.

Prethodno su ih paparaci snimali sve vreme, pa su tako uhvaćeni kako dolaze u elitni restoran u Milanu "Terrazza Duomo". Tu se moglo videti da su zaljubljeni do ušiju.

Paparaci su ih pratili i po izlasku iz restorana, pa su tako snimljeni kako zajedno napuštaju restoran i odlaze istim kolima, da bi na kraju Karijus završio u stanu Dilete Leote, jer su zajedno ušli u zgradu gde se nalazi njen dom.

I Diletu nju je pratio glas da je imala afere sa mnogim poznatim fudbalerima. Imala je i veze sa bokserom Danijeleom Skardinom, kao i sa turskim glumcem Džanom Jamanom, a bilo je i tračeva da je imala seks aferu sa Zlatanom Ibrahimovićem, kao i sa sinom vlasnika Rome, Rajanom Fridkinom.

Inače, Dileta Leota je u centar pažnje došla kada su procirile njene eksplicitne fotografije koje su joj hakeri ukrali. Ubrzo je dobila "unapređenje", pa je iz Serije B prekomandovana u Seriju A, a danas je najpoznatija TV voditeljka sveta i zaštitno lice platforme DAZN.

Pogledajte i zašto je prati glas da je jedna od najpoželjnijih žena sveta:

Video: One mame uzdahe u kakvom god izdanju bile: Novinarke koje sportu daju posebnu čar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skåne

    8. novembar 2022 | 23:39

    To je Zlatan profurao pre nekoliko godina 😁😉

  • 👍👍👍

    8. novembar 2022 | 22:36

    Njemu je u stanu sigurno bilo teško, napatio se čovek 🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA