≫ 

Vlahović se počastio novim automobilom: Pogledajte "mašinu" koju je kupio za 113.000 evra

"Pao" je jedan Maserati pred Mundijal

  • 1
Dušan Vlahović Printskrin: Instagram/Francesco Troito

Srpski napadač Dušan Vlahović odlučio je da se "počasti" pred odlazak na Svetsko prvenstvo tako što je kupio automobil vredan 113.000 evra!

Skoro svi relevanti italijanski mediji preneli su da je Vlahović kupio sportski terenac "Maserati Grecale Trofeo" ispred kog se fotografisao sa glavnim dilerom tog brenda Frančeskom Troitom.

Navodi se da je Maserati napravljen po želji asa Juventusa i da može da dostigne brzinu od 0-100 kilometara na čas za 3,8 sekundi.

Vlahović trenutno ne igra za Juventus zbog problema sa povredom koju vuče. Neće nastupati za Staru damu ni za vikend, ali će biti spreman za Svetsko prvenstvo u Kataru.

- Neće biti lako, nalazimo se u teškoj grupi, moramo da budemo na visokom nivou, da damo 100 odsto na terenu, detalji odlučuju mečeve. Potrebno je naravno i malo sreće, ali je važno da ne gledamo predaleko, već da idemo polako, svašta može da se desi, želimo da usrećimo naš narod - rekao je Vlahović nedavno.

S obzirom na to da se Italija nije plasirala na Mundijal, nema sumnje da će Srbija zbog Vlahovića imati i podršku velike navijačice Juventusa Elise Kjare koja je "luda" za Ducijem.

Video: Vlahović je najzgodniji, navijaću za Srbiju: Najvatreniju Hrvaticu muvaju igrači Reala i Juvea!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan Miletić

    14. novembar 2022 | 13:30

    Smatram da je za njega celishodno da je kupio kasete Anrija, Ibrahimovoća i drugih centarforova njegove generacije i sa uči kako igra jedan dobar centarfor a ne da se iscrpljuje u nekorosnom jurcanju po terenu. O prijemu lopte i proigravanju i da ne govorim.⁰

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA