Neverovatna scena u Slagalici: Grobar se iznervirao zbog pitanja o Indiji i Pakistanu, Delija se radovao

Novo rivalstvo je dobilo i svog pobednika, odnosno, pobedu je odneo navijač Crvene zvezde

  • 35

Najpopularniji kviz u Srbiji, Slagalica, koja se emituje već skoro 30 godina na malim ekranima širom zemlje, bila je i poprište jedne interesantne "bitke" u posebnom ciklusu - "Superfinalu". U polufinalu ovog ciklusa su se našli navijači Zvezde i Partizana, što je donelo eskalaciju i širom društvenih mreža.

Arsenije Arsić i Aleksa Stefanović su uspeli da doguraju do samog "fajnal-fora" ovog "Superfinala", a gde su obojica pokazali pozamašno znanje i baratanje opštom kulturom, ali i znanjima iz mnogih drugih životnih sfera.

Njihov duel je bio propraćen i širom društvenih mreža, pošto se radilo o dva navijača Zvezde i Partizana, koji su jedan drugog provocirali tokom igre "Skočko". Ovo se dogodilo tokom prve emisije polufinala, ali i tokom revanša, dok je ovaj drugi "meč" ostao propraćen i jednim interesantnim pitanjem od strane Slagalice.

Naime, u igri "Ko zna zna", poslednje pitanje je bilo iz oblasti sporta, a imalo je veze sa Indijoma i Pakistanom. U prvi mah se čini da je sve u redu, ali i Delije i Grobari u svom navijačkom opusu imaju pesme kroz koje se pominju ove dve zemlje, a služe za vređanje ove druge strane.

Ovoga puta, "Indija i Pakistan" su mnogo bolje legli navijaču Zvezde, Aleksi, koji je na kraju i znao odgovor na pitanje, ali i koji je slavio na samom kraju emisije.

Video: Impresivan rezultat: Postavljen novi rekord u Slagalici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TzT

    27. decembar 2022 | 21:00

    Ljudi koji navijaju za partizan imaju ozbiljan poremecaj.

  • Srce Zvezda

    27. decembar 2022 | 20:24

    Genijalno Aleksa. Fantastično. Toliko si nadmoćan i smiren. Pobedjujemo na svim frontovima. THE TROJKAAAA! Biće opet Kalemegdan u Junu

  • Febo

    27. decembar 2022 | 20:50

    Pa jel postoji nesto gde su jadni franjevci bolji od nas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA