≫ 

Argentinci mole svog napadača da raskine sa devojkom: Njih 20.000 potpisalo peticiju, a evo kako ona izgleda

Argentinci u doslovnom smislu žive za fudbal

  • 3

Svetsko prvenstvo je završeno, a prošlo je u znaku Lionela Mesija koji je konačno uspeo da se domogne ovog trofeja, jedinog koji mu nedostaje u svojoj kolekciji. Zasluge izuzev njemu idu i drugim fudbalerima, a jedan od njih je i Hulijan Alvarez.

Napadač Mančester sitija je imao poprilično zapažen učinak na Mundijalu u Kataru gde je na sedam utakmica imao četiri gola i jednu asistenciju, pa je uz Mesija bio i najbolji strelac svoje reprezentacije.

Ipak, navijačima je nešto drugo "upalo u oko" kada se radi o ovom fudbaleru, a to je njegova devojka, Emilija Ferero. Zbog njegove izabranice, navijači u Argentinci su duboko razočarani i pokrenuli su peticiju u kojoj traže da on nju ostavi, dok je upravo ta peticija skupila i oko 20.000 potpisa.

Naime, navijači su ostali razočarani ponašanjem Emilije Ferero, kada se na društvenim mrežama pojavio jedan snimak u kom ona ne dozvoljava deci da dobiju autogram od svog dečka, već im samo dopušta da se slikaju s njim i to na jednoj velikoj, grupnoj fotografiji.

Argentinci u doslovnom smislu žive za fudbal.

Video: Skoro četiri miliona ljudi izašlo na ulice da pozdrave Mesija i ekipu: Kakva ludnica u Buenos Ajresu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA