≫ 

Posle dolaska novog pojačanja u Zvezdu, loža Makarane će biti jača za još jednu lepoticu

Spajićeva supruga Marija spremna je da blista na najvećem srpskom stadionu

  • 9

Crvena zvezda je poslednjih dana 2022. godine završila veliki posao u vidu dovođenja povremenog reprezentativca Srbije Uroša Spajića, a pored igračkog kadra i loža Marakane je dobila značajno "pojačanje."

I to u vidu Spajićeve supruge Marije koja je sa nekadašnjim igračem Tuluza, Anderlehta i Krasnodara najpre bila u višegodišnjoj vezi pre nego što su istu krunuisali brakom.

U isti su kročili 2020. godine, Mariji na društvenim mrežama piše da je blogerka, a sudeći po fotografijama koje oboje objavljuju na društvenim mrežama jasno je da je u pitanju prirodna lepotica.

Podsetimo, Spajić je sa Zvezdom potpisao ugovor do 2026. godine, stigao je u klub u kom je ponikao kao slobodna igrač, ali će na teren moći tek krajem marta ili u aprilu s obzirom na to da se oporavlja od povrede.

- Emocije i utisci su neverovatni. Dovoljno je reći da sam se vratio kući. Osećaj je prelep. Želim što pre da zaigram za Crvenu zvezdu. Vratio sam se po dečačke snove, da osvojim titulu sa Zvezdom. Prošao sam sve mlađe kategorije i bio šampion u svim selekcijama, osim u prvom timu gde se najviše računa i pamti. Vratio sam se da ostvarim snove i zaigram Ligu šampiona sa Crvenom zvezdom.

- To me je zaista “povuklo”. Dugo sam bio u kontaktu sa sportskim direktorom Mitrom Mrkelom i došao je taj trenutak da se vratim. Mnogo sam srećan. Jedna novogodišnja želja mi se već ostvarila, a to je da se vratim na Marakanu. Malo sam poranio, ali sada naravno treba ići korak po korak. Da se osvoji titula, na dobrom smo putu i treba samo tako da nastavimo kako bi se dobro pripremili za narednu sezonu. Nadam se da će ona biti dobra u najmanju ruku - rekao je Spajić po dolasku u klub.

Video: Uroš Spajić se vratio u Zvezdu: Došao sam da ispunim svoje snove

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vukodlak

    2. januar 2023 | 13:28

    Da li je doveden da igra ili zbog -zene?????

  • Košava

    2. januar 2023 | 13:34

    Lepa žena i prirodna.

  • Ljubo

    2. januar 2023 | 16:57

    Došao si ti u Zvezdu ne zato što si to želeo već što te niko drugi nije želeo,a što se tiče lepotice tj žene sve su to sponzoruše,samo zanimanje o njoj govori,žena bez zanimanja tj sponzoruše.Sramota koliko su se ove današnje žene srozale.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA