≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dobila je otkaz kao fudbalski sudija, sada bi zbog svog izgleda mogla da zaradi ogroman novac

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na "ivici" je da otvori "Onlyfans" nalog

  • 0
Valerija Andrade, sudija Printskrin: Instagram/𝐕𝐀𝐋𝐄𝐑𝐈𝐀 𝐀𝐍𝐃𝐑𝐀𝐃𝐄

Atraktivna meksikanka Valerija Andrade donedavno je bila pomoćni sudija u tamošnjem fudbalu, ali je zbog reklame za jedan sajt za klađenje dobila otkaz.

Iako ju je ta prvobitna odluka i te kako potresla, Valerija se nalazi na putu da, zahvalujući svom atraktivnom izgledu, zarađuje ogromnu količinu novca. Više nego što bi dobila od fudbala.

Naime, u poslednje vreme je počela da objavljuje atraktivne fotografije na Instagramu i tako je vrlo brzo dobila oko 150.000 pratilaca. A mnogi od njh nagovaraju je da otvori i Onlyfans."

Valerija je sama priznala da nema nalog na pomenutoj platformi, kao i da razmišlja da je otvori kako bi unovčila svoju lepotu i zgodno telo.

- Nikoga nisam ubila ili silovala. A osećam se kao da sam nekog ubila. U stvarnosti bilo ko može da napravi bilo kakvu grešku. Mislim da nije fer da ja zbog svoje greške ovoliko ispaštam - rekla je Valerija na kaznu koju je dobila.

Video: Jednoj su nudili 7.000 za noć, a pred drugom je igrač glumio Gobeljića: Najvrelije ženske sudije!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA