Vreme čitanja: oko 2 min.

Pipenova bivša uživa u vezi sa Džordanovim sinom: "Uvek sam imala odnose barem 4 puta dnevno"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zanimljive izjave Larse Pipen

  • 3
Larsa Pipen Printskrin: Instagram/larsapippen

Larsa Pipen, nekadašnja supruga bivšeg košarkaša Čikaga Skotija Pipena, ponovo je šokirala američku javnost - ovoga puta izjavama o svom seksualnom životu!

Larsa trenutno uživa u romansi sa Markusom Džordanom, sinom legendarnog Majkla Džordana, koji je 16 godina mlađi od nje, ali to joj očigledno ne zadaje nikakve probleme.

Gostujući u jednoj emisiji kod Endija Koena, Larsa je istakla da uživa svaki dan pored mladog ljubavnika.

- Uvek sam imala barem četiri puta dnevno odnose... Nismo planirali da budemo zajedno. Jednostavno se desilo nakon što smo izlazili sa zajedničkim prijateljima. Mnogi smatraju da nemaš šta da tražiš ako si razveden. Osećala sam brojne prepreke, ali i ja trebam ljubav i mogu da izlazim s kim god želim.

Larsa je bivša žena Skotija Pipena, nekadašnjeg NBA asa koji je bio saigrač sa Džordanom u Čikagu, a pomenuti par je pred oltar izašao davne 1997. godine. Imaju četvoro dece i 2016. su objavili da se razvode. Potom i da su se pomirili, sve dok 2018. konačno nisu stavili tačku na svoju ljubav. Navodno je Larsa tada prevarila Skotija sa poznatim reperom Fjučerom, mada je sve ostalo na tvrdnjama. Doduše, reper je sam priznao da je dva puta bio sa njom i da je u jednoj njegovoj pesmi upravo opevan odnos sa gospođom Pipen.

Sam Skoti je rekao da to ne smatra prevarom, jer su njih dvoje "završili" i pre nego što su se zvanično razveli 2021. godine. Larsa je prethodno viđena 2020. godine kako se drži za ruke sa Malikom Bizlijem s koji je ostala nekoliko meseci u vezi. Pre nego što je imala romansu sa Bizlijem, pominjalo se i da je 2019. godine, tokom jedne žurke, provela noć sa tadašnjim košarkašem Filadelfije Benom Simonsom.

A da je "slaba" na košarkaše, Larsa je potvrdila kada je priznala da je bila u šemi sa Tristanom Tompsonom. Čak i da je svojevremeno s njim prevarila Skotija čiji novac je navodno koristila da se viđa sa nekadašnjim asom Klivlenda gde god je htela. Podsetimo, Tompson je potom bio u braku sa Kloi Kardašijan.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA