≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sprema se "Xposed Sports" liga, novo sportsko takmičenje koje će šokirati javnost

Vreme čitanja: oko 1 min.

Naravno, dolazi nam iz SAD

  • 1
Holi Sonders Printskrin: Instagram/xposed__sports

Još pre dve godine, nekadašnja golf igračica i američka novinarka Holi Sonders je uzburkala tamošnju javnost kada je otvorila Instagram nalog "Xposed Sports League" i najavila novo sportsko takmičenje!

Nikome nije bilo jasno o čemu se radi, niti koji će sportovi biti uključeni u pomenutu ligu, sve do sada kada je Holi, inače devojka Oskara de la Hoje, otkrila detalje putem društvenih mreža.

Ukratko - u pitanju je takmičenje u kom će učestvovati samo žene koje će svoj sport predstavljati u toplesu. A sportovi koji će se naći na repertoaru su: tenis, kuglanje, golf, bilijar, rvanje, boks, plivanje, atletika, košarka, plivanje, esports, pa čak i skijanje.

- Prvo takmičenje je gotovo popunjeno...i to sa nekim od najlepših žena koje ste ikada videli. Paziću na sve, da sadržaj bude što kvalitetniji, a da devojke budu bezbedne, da se zabavljaju i uživaju - rekla je Holi.

Istovremeno, otkrila je i to da će tange najverovatnije biti uniforma i da će platforma za gledanje ovoe nove sportske lige biti dostupna u aprilu. Tada će početi i snimanje, pre nego što prvi sadržaj izađe u maju ili junu.

Za sada je planirano da se liga igra samo u Las Vegasu, mada je Holi otvorena i za ostale gradove.

- Ova liga će oboriti sve rekorde kada je u pitanju PPV (Pay-per-view) - tvrdi Sondersova.


Video: Novinaru Telegrafa prošao ludački tiket na kladionici: Odigrao je čak 30 parova i sve je pogodio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA