≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog njenog bezobraznog obećanja mnogi navijači su slavili žreb za LŠ

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hoće li Napoli, na kraju, podići "ušati trofej?"

  • 1
Paola Saulino Printskrin: Instagram/paolinasaulino

Paola Saulino, atraktivni italijanski model za odrasle, jedan je od razloga što će veliki broj neutralnih ljubitelja fudbala navijati da Napoli ove godine osvoji Ligu šampiona!

Paola je još ranije, tokom razgovora sa engleskim medijima, otkrila da će se skinuti gola i paradirati gradom u otvorenom autobusu, a u petak je s velikim ushićenjem ispratila žreb za četvrtfinale i polufinale. Kao i mnogi navijači na društvenim mrežama.

Ubeđena je da će Napoli izbaciti Milan posle dva meča, a u tom slučajem rival u polufinalu će im biti ili Inter ili Benfika. Svakako rivali protiv kojih će Napolitanci biti blagi favoriti.

- Mogu sada javno reći da ću učiniti nešto zaista ludo ako Napoli bude prvak. Iznajmiću autobus s otvorenim krovom, skinuću se gola i kružiti po Napulju i na taj način ću proslaviti titulu svog najdražeg kluba - rekla je Italijanka nedavno i dodala:

- To je nešto što mogu da priuštim. Iznajmljivanje takvog autobusa nije skupo, možda oko 3.000 evra. Kontaktiraću ljude koji se bave time kako bih rezervisala takav autobus za proslavu titule. To će biti nešto najluđe što su da uradim u svom životu.

Podsetimo, Paola je kao verna navijačica Napolija i pre šest godina obećala tadašnjim igračima pomenutog tima da će ih oralno zadovoljiti ako osvoje LŠ. Međutim, nisu uspeli.

Video: Boginja Napolija ispred legendarnog grafita boga Napulja: Ovde niko ne primećuje Maradonu


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA