Vreme čitanja: oko 1 min.

Zovu je "žderačica fudbalera", a svi pamte njene "igre" sa legendarnim igračem Serije A

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rumunka je pre skoro 20 godina imala odnose sa Adrianom Mutuom

  • 1
Joana Popesku Printskrin: Instagram/ioana_popescu_official

Rumunska novinarka Joana Popesku poslednjih dana ponovo je privukla veliku pažnju tamošnje javnosti, jer je govorila o teškom životu koji ima iza sebe!

Međutim, ono što je ponovo "isplivalo na površinu" kada je Joana u pitanju jesu te njene veze i avanture sa različitim sportistima, pevačima i glumcima.

Naime, portal "gsp.ro" podseća na priču po kojoj je Joana dobila nadimak "žderačica fudbalera" kada je svojevremeno objavila spisak igrača s kojima je navodno imala seksualne odnose.

Među njima je navodno bio i legendarni Adrijan Mutu, bivši igrač Parme, Intera, Juventusa i Fiorentine, kog je upoznala 2004. godine, u trenutku kada je želela da napravi intervju s njim.

- Tada sam bila dete i nadala sam se da će to biti nešto drugo. Mislim da svaka žena na ovom svetu želi pravu vezu. Imali smo malo idile - poručila je Joana, a mediji su tada preneli da je 2010. javno hvalila Mutua i njegove seksualne moći. Tačnije, do detalja je opisala seksualni odnos koji su imali.

Potom je priznala da je bila zaljubljena i u nekadašnjeg fudbalera FCSB-a Bogdana Mustacu.

- Taj vikend na moru mi je bio najlepši u životu. Ispunio mi je sve želje, čak smo pet puta na dan vodili ljubav. To je ono što sam cenila kod njega. Shvatio je da, ako me pusti da radim šta hoću, onda ću ga obilato nagraditi.


I fudbaler Jonut Lucu, koji je 1998. bio prvak Turske sa Galatasarajem, je navodno bio na njenoj listi, a nakon veza sa jednim tamošnjim pevačem i glumcem u braku je sa Jonom Lorincijem, nekadašnjim američkim fudbalerom mađarskoh korena koji je 11 godina stariji od nje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA