≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izašla na parket pred Jokićev meč i "pokidala" pesmom: Ko je lepa Srpkinja koja je oduševila i Amere?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njeno izvođenje pesme "Ovo je Srbija" nikoga nije ostavilo ravnodušnim

  • 28

S osmehom na licu izašla je na parket dvorane "Capital One", zauzela je svoje mesto pored srpskog ansambla iz Vašingotna, a zatim je pesmom "Ovo je Srbija" bukvalno "oduvala" i oduševila sve koji su došli da gledaju meč između Vizardsa i Denvera!

Za srpske navijače i našu zajednicu, koji su na ovaj način dočekali Nikolu Jokića, njeno ime je definitivno poznato, dok su se Amerikanci zapitali ko je lepotica koja im "krade šou."

U pitanju je Biljana Soldo (42), srpska operska pevačica koja je pre nekoliko godina otišla u SAD u potrazi za nečim novim, odnosno sa željom da jednog dana postane slavna.

Biljana je diplomirala 2006. godine na Akademiji lepih umetnosti u Beogradu, u klasi prof. Ljubice Živković. Nastupala je kao solista sa orkestrima "Stanislav Binički" i "Kraljevski gudači Svetog Đorđa."

Nedugo nakon što je Biljana otpevala pesmu "Ovo je Srbija", na parketu pomenute dvorane videli smo srpsko kolo, zatim i dominaciju Jokića koji je meč završio sa 31 poenom, 12 skokova i sedam asistencija.

Video: Jokić igra kolo na Tari: MVP se opustio i pokazao da je čovek iz naroda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA