≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ljubi jednu od najlepših žena fudbalera, neprežaljena je Terzićeva želja, a biće velika pretnja Srbiji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Moraće Orlovi dobro da se pomiče kako bi zaustavili Marušića

  • 0
Adam Marušić, Milica Ugarak Printskrin: Instagram/milicaugarak

Fudbalska reprezentacija Srbije u ponedeljak veče gostuje selekciji Crne Gore u okviru kvalifikacija za EURO 2024, a jedna od najvećih pretnji Orlovima biće Adam Marušić.

Fudbaler Lacija nalazi se u odličnoj formi, što je pokazao i na utakmici protiv Bugarske u petak, dok je i u Seriji A poprilično standardan u "nebeskoplavom" dresu.

Marušić drži tu desnu stranu crnogorske selekcije, slično kao i Filip Kostić na levoj kadaje u pitanju reprezentacija Srbije, ali ono što je problem za Orlove jeste taj što je as Juventusa povređen i neće igrati. Stoga će Marušić imati dosta lakši zadatak na toj strani.

Pored toga što je jedan od najbitnijih igrača Sokolova, Marušić može da se pohvali da ima jednu od najlepših žena kada su u pitanju fudbaleri- U pitanju je Milica Ugarak koja je oko četiri godine u vezi sa Marušićem i zajedno čekaju dete.

Kako Milica izgleda, možete pogledati kroz fotografije ispod:

Zanimljivo, Marušić je u vremenu dok je igrao za Voždovac bio na meti Crvene zvezde koja tada nije imala novca da ga dovede.

Podsetimo, on i Rade Krunić su bili velike želje direktora crveno-belih Zvezdana Terzića.

- Ne mogu da prežalim Adama Marušića što je igrao u Voždovcu, a sada nosi dres Lacija, kao i Radeta Krunića koji je trenutno član Empolija. To su dva igrača koja su mi se jako svidela. To je kao kada u ergeli vidite kvalitetno ždrebe koje se razlikuje od ostalih. I kako trči i kakvu moć ima… - rekao je Terzić svojevremeno za Telegraf i dodao:


- Njih dvojicu sam hteo da dovedem čim sam došao u Zvezdu. To su bili igrači koji su tada vredeli 250 ili 300.000 evra. To je ništa, jer sada vrede milione. Međutim, Zvezda je bila u takvom kanalu tada da nisi mogao ništa da uradiš.

Video: Dragović u Dubaiju uživa u društvu devojke, ali i fudbalera Lacija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA