Vreme čitanja: oko 1 min.

Najlepša srpska političarka uživo gledala Zvezdu i goleadu na Marakani

Vreme čitanja: oko 1 min.

I "priznala" da navija za crveno-bele

  • 10
Ana Grozdanović Printskrin: Instagram/anagrozdanovicc

Marakana je u subotu veče bila popripšte sjajnog meča 28. kola Superlige Srbije u kom je viđena prava goleada i pobeda Crvene zvezde nad ekipom Mladosti rezultatom 4:2 (2:2)!

Crveno-beli su, kao što znate, do pobede došli tek u samom finišu meča, kada su postigli dva gola, a na tribinama je bilo nešto manje od 10.000 ljudi koji su bodrili svoj tim svih 90 minuta.

Među navijačima Crvene zvezde bila je i Ana Grozdanović, najlepša srpska političarka, koja je na svom Instagram prtofilu podelila nekoliko fotografija sa stadiona i jasno dala do znanja da su joj boje srpskog šampiona u srcu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Ana Grozdanovic SPS (@anagrozdanovicc)

Ana je, inače, članica Socijalističke partije Srbije, diplomirana je pravnica i svojim atraktivnim izgledom privlači veliku pažnju. Takođe, na utakmici Zvezde bila je i početkom marta i to na večitom derbiju protiv Partizana koji je gledala iz lože.

Kada je u pitanju Zvezda, njen voljeni klub, crveno-beli će do kraja regularnog dela sezone odigrati još dva meča. Prvi u sredu u Subotici, zatim i za vikend protiv Radničkog iz Kragijevca. Trenutno imaju 18 bodova više od TSC-a i mogli bi da osvoje titulu i pre početka plej-ofa.

Video: Zvezda trećim golom konačno povela protiv Mladosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA