≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Španci pišu: Pikea devojka varala sa Pepom Gvardiolom?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ozbiljne tvrdnje španskog "Sporta"

  • 0
Klara Ćia Foto: Europa Press / Zuma Press / Profimedia

Španski mediji, tačnije tamošnji "Sport", izašao je u javnost sa jednom zanimljivom pričom kojom su u ljubavni trougao strpali Đerara Pikea, njegovu devojku Klaru Čiju i menadžera Mančester sitija Pepwa Gvardiolu!

Naime, "Sport" je imao tekst o tome da je Klara prevarila Pikea baš sa Gvardiolom, ali su ga u međuvremenu obisali sa sajta. Međutim, veliki broj ostalih medija pozvao se na "Sport" i preneo je detalje teksa.

A oni kažu da je Klara imala tajnu vezu sa Gvardiolom kog navodno poznaje odranije - jer je išla u istu školu kao i njegova deca. Takođe, navodi se da je Čijina afera sa Gvardiolom navodno trebalo da bude osveta zboig toga što je i sam Pike svoju devojku prevario sa advokaticom.

Đerar Pike Printskrin: Instagram/3gerardpique

Pike je, inače, sa Klarom uplovio u vezu tokom leta prošle godine. Mediji su pisali da je sa njom varao Šakiru s kojom ima dva sina i s kojom je 11 godina bio zajedno.

Zanimljivo je i to da su mediji u Španiji ranije pisali da je devojka Rikija Puja, nekadašnjeg Pikeovog saigrača, upoznala Klaru i bivšeg defanzivca Barse. Navodno je Klara radila u jednom baru.

U nastavku možete pogledati i fotografije devojke Rikija Puja, Geme Iglesijas, za koju pišu da je spojila Pikea i svoju drugaricu:


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA