Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši igrač Reala se oženio 18 godina starijom bogatašicom: Trebalo da igra sa Ronaldom, sada uživa u luksuzu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Španac Karaljo je bio pod ugovorom sa "kraljevskim klubom", mada je igrao samo za treću ekipu Madriđana

  • 2
Serhio Karaljo

Printskrin: Instagram/carolinestanbury

Tokom svih ovih godina videli smo veliki broj bivših fudbalera koji nisu uspeli da se dokažu na velikoj sceni, te su kroz život krenuli nekim drugačijim putevima!

Takav slučaj je i sa Serhijom Karaljom, nekadašnjim fudbalerom Reala i Njujork Kosmosa, koji uživao u životu i braku sa 18 godina starijom bogatašicom Karolinom Stenburi.

Pomenuta Engleskinja je prethodno 17 godina bila u braku iz kog ima troje dece, dok je tokom svog života glumila u nekoliko rijalitija. Poslednji je "Domaćice Dubaija", gde sada i živi sa Karaljom za kog se udala 2022. godine.

- Otkad smo se upoznali, nismo se razdvajali. Mi smo srodne duše. Tata mi je rekao da će mi dati sav novac ovoga sveta ako prekinemo, a mama je počela da plače kad je saznala za našu vezu. No, na kraju su je upoznali i sada je vole kao ćerku - priznao je Karaljo u jednom intervjuu.

Pomenuti fudbaler u penziji za Real je potpisao 2012. godine, ali nikada nije zaigrao za prvi tim. Nastupao je za treću ekipu, dok su mediji pislai da je njegova vrednost između 5-6 miliona dolara. U međuvremenu je završio školovanje i bavi se poslovima sa nekretninama.

- Nakon Reala sam se pridružio Kosmosu i igrao u Nujorku, jednom od najboljih gradova na svezu. Bilo je to neverovatno iskustvo, a trenirao sam kratko i za LA Galaksi. Ipak, moj fokus je bio na studiranju kao priprema za buduću karijeru.

Serhio i Karolina su se upoznali u julu 2020. godine. Za Novu 2021. godinu su se verili, a zatim i stupili u brak.

(Telegraf.rs)

Video: Žena prevarila muža sa fudbalerom... ali samo na slikama: Ovo što je uradila je na nivou šiparice

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA