≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pljuvala je Beograd, tražila od muža da napusti Zvezdu, sada uživa u luksuznom životu i obilazi svet

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mnogi navijači crveno-beli se i dalje sećaju slučaja Valtera Zenge i njegove supruge Raluke

  • 5
Raluka Zenga Foto: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Bilo je proleće 2006. godine, Crvena zvezda je slavila duplu krunu i čekala je da je Valter Zenga povede u pohod ka Ligi šampiona! Međutim, umeato da nastavi tamo gde je sjajno krenuo, Italijan je odlučio da napusti Marakanu - iz dva razloga!

Prvi je ogroman novac koji je dobio, a za koji je rekao da nikada nije trebalo da ga prihvati, a drugi je njegova tadašnja supruga Raluka koja je praktično tražila od njega da napusti Srbiju.

Italijan je jednostavno doveden pred svršen čin, kada je jedna kolumna njegove supruge za rumunske medije izašla u javnost. A tamo je na najgori mogući način opisala Beograd, iako je i sama rođena na periferiji Bukurešta.

- Dunav tiho teče, mutan i zelen, prenatrpan, preseca grad, i klizi ispod ogromnih mostova, pored starih zgrada, bednih, pored porušenih zgrada od bombardovanja, kao kosturi sa skeletom koji je pobegao od sunca. Na beogradskom aerodromu koprcali smo se kao gomila izbeglica koja se gura za mesto u autobusu spasa. Očekivala sam da u momentu iz kose mog suseda izviri duguljasta znatiželjna glava kokoške, probijao me odvratan miris hrane, paprike, pastrmke, suhomesnatih proizvoda... Sa druge strane sam mogla videti nemoćnog supruga koji mi je slao ohrabrujuće poglede, a ja sam prevrtala očima i odgovarala sevajući pogledima: "Učini nešto!" - prisetila se Raluka svog dolaska u Beograd.

Njih dvoje su u međuvremenu dobili dvoje dece, zatim se posle 15 godina veze razveli 2020. Zenga se vratio u Italiju, dok je Raluka ostalka da živi u Dubaiju i uživa u luksuznom životu.

Barem kada je u pitanju život u Dubaiju, jer rumunski meidji pišu da je tamo stekla mnogobrojne prijatelje i da izlazi samo u skupe restorane u Emiratima.


Valter Zenga Foto: MN Press

Takođe, Raluka poslednjih godina putuje po celom svetu (Zanzibar, Kambodža, Indonezija...). Doduše, iako odlazi često, njeni odmori ne traju više od dve nedelje zbog obaveza prema deci.

Na društvenim mrežama deli iskustva iz zemalja u kojima je bila, te se trudi da bude što bliža kulturi koju posećuje. Takođe, vratila je prezime Zenga. Verovatno i zbog toga što je ostala u odličnim odnosima sa Valterom koji je sa Zvezdom uzeo titulu i Kup u sezoni 2005/06.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Raluca Rebedea Zenga (@ralucazenga.travels)

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Raluca Rebedea Zenga (@ralucazenga.travels)

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Raluca Rebedea Zenga (@ralucazenga.travels)

(Telegraf.rs)

Video: Kanga pokazao pogled sa terase stana u kom živi: Lokacija su "one" zgrade iznad Mostarske petlje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Срб

    13. april 2023 | 14:03

    Кад ме румунка омаловажава онда знам да је све много боље и лепше А румунија шта рећи далеко јој лепа кућа

  • Skorpion

    13. april 2023 | 14:31

    Pokondirena tikva !

  • Miroslav

    13. april 2023 | 17:15

    @Srb. Sa tvojim komentarom si samo pokazao di nisi nista bolji od nje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA