≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dok je Alveš u zatvoru, njegova doskorašnja supruga ljubi drugu devojku u usta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznato je i s kim je "razmenila nežnosti"

  • 0
Sandra Tabarez Printskrin: Instagram/sandratabaresofficial

Joana Sanc, doskorašnja supruga brazilskog fudbaklera Danija Alveša, "uhvaćena" je kako u noćnom provodu ljubi drugu ženu u usta - što je izazvalo veliku pažnju u Španiji!

Joana je osam godina bila sa Alvešom, ali ga je ostavila pre izvesnog vremena zbolg toga što se njen doskorašnju suprug trenutno nalazi u zatvoru zbog sumnje da je u jednom noćnom klubu silovao devojku.

Španski mediji pišu da je devojka koju je Joana poljubila njena prijateljica Sandra Tabarez, takođe model koja je proslavila rođendan.

- Sretan rođendan Sandra. Volim te i hvala ti što si me podigla s dna i što me činiš živom. Nastavljamo dalje - poručila je Joana.

Pomenuta Joana je u martu zvanično završila brak sa Alvešom koji joj je napisao i emotivno pismo iz zatvora.

- Draga moja Joana. Bilo je to skoro osam godina sa puno ljubavi, naklonosti, poštovanja i uzajamne brige. Posebno poslednjih nekoliko godina. Žao mi je zbog tvoje odluke. Ti i moja desca ste bili najbolja stvar koja mi se desila u životu. Zajedno smo rasli od dana kada smo se upoznali. Sada, u ovim vremenima, žao mi je zbog vaše odluke i nadam se da će nam život dati još jednu priliku da se ponovo volimo. Razumem bol izazvan nepravednom situacijom u kojoj se nalazimo i razumem da nisi mogla da se nosiš sa ovim pritiskom.


- Događaji za koje sam optužen su nepoznati meni i vrednostima koje su vodile moj život: ljubav, poštovanje i trud. Nastaviću da se borim ka i uvek, verujući u sebe uz podršku i poverenje onih koji znaju ko sam zaista. Zauvek u mom srcu. S' ljubavlju - napisao je Brazilac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA