Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi fudbaler Zvezde dovodi lepoticu na Marakanu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Omri Glazer je oženjen atraktivnom Širom

  • 3
Šira Glacer Printskrin: Instagram/vagueetchanson

Izraelski golman Omri Glazer je "gotova stvar" kada je u pitanju Crvena zvezda i u ovom prelaznom roku, kao što je Telegraf prvi javio, pojačaće redove srpskog šampiona!

Danima unazad Glazer se pominjao kao najrealnija opcija da zameni Milana Borjana, koji je u međuvremenu otišao na pozjamicu u Slovačku, da bi se na kraju ispunila želja novog trenera Zvezde Baraka Bahara.

Glacer je sa Baharom bio prvak Izraela, ove sezone je branio za Hapoel Ber Ševu, a ono što može da raduje navijače Zvezde jeste to da će loža Marakane biti "jača" za još jednu lepoticu koju Glazer dovodi.

U pitanju je Šira, njegova supruga koju je svojevremeno 2021. zaprosio na plaži, i koja trenutno radi u svetu mode kao dizajner. Tačnije, ima svoj brend.

Šira je takođe i blogerka, a nedavno se pisalo o njoj kada je na dodeli nagrada za najbolje u izraelskom šampionatu (Omri proglađen za najboljeg golmana) stigla atraktivno obučena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA