Vreme čitanja: oko 1 min.

Leto u Hrvatskoj je vrelo, ali, uz njih je i vrelije: Ovako izgledaju "misice sporta" u susednoj državi

Vreme čitanja: oko 1 min.

E, ovo je lepota

  • 0
Izbor za mis sporta, Prelog Hrvatska Foto: Nikola Tomić

Izbor za mis sporta, stvarnost ili samo imaginarijum jednog uma, pitanje je sad? Jasno je, radi se o stvarnosti, udaljenoj tek nekoliko stotina kilometara u Beogradu, koja se održava u Hrvatskoj.

Telegraf je ovog leta odlučio da iskorači u odnosu na srpske medije i otišao je put Hrvatske, gradića Preloga, gde će prisustvovali izboru za mis sporta Hrvatske 2023. godine.

Manifestacija koja traje više od 32 godine (ubaciti link prvog teksta), a koja iz leta u leto okuplja najlepše mlade sportisktinje ove zemlje je nešto što budi interesovanje i šire od Hrvatske.

Čak 15 devojaka se nadmeće za ovu laskavu titulu "misice", a reklo bi se da je konkurencija i više nego žestoka.

Dok će čitava Hrvatska pita ko će biti nova misica sporta, što će se dogoditi večeras, čitav komplet priprema se nalazi iza ove manifestacije. Telegraf je upravo prisustvovao i jednoj od njih, a to je "proba u bazenu", gde samo ime mnogo govori.

Potencijalnih 15 misica je prikazalo svoje telo na bazenu, dok ono što se videlo, sigurno je "podiglo temperaturu" za nekoliko stepeni u ovom već toplom gradu.

Kako je to sve izgledalo, možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.


(Telegraf.rs)

Video: Upoznajte Mis Srbije 2019 iz prve ruke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA