Vreme čitanja: oko 2 min.

Ona je Mis sporta Hrvatske u 2023. godini! Prelepa Korina oduševila sve, pa poručila: "Fakultet je prioritet"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Lepota je vrlina, ali se radi i o izuzetno skromnoj devojci

  • 0

Kada nešto traje godinama, obično znači da je dobrog kvaliteta. Takav slučaj je i sa Izborom za mis sporta Hrvatske, koji je ove 2023. godine u Prelogu, u hotelu "Panorama", pokazao ko je trenutno najlepša sportiskinja u susednoj Hrvatskoj.

Ove godine je konkurencija bila izuzetno teška, do samog kraja se nije moglo ni naslutiti koja devojka bi mogla postati misica, zaštitni znak ove zemlje u neku ruku, a mnogobrojni žiri je imao dosta težak zadatak.

Uz divnu scenu u hotelu "Panorama", uz Dubravsko jezero, ali i prelep ambijent unutar samog hotela, gde je pravi spektakl priredila i poznata ekipa "Bazinga", Hrvatska je odabrala najlepšu - a to je Korina Sajko.

Korina je po proglašenju odmah završila u suzama, suzama radosnicama, dok je imala tu čest da se odene lentom, kao i da na svoju glavu stavi tijaru. Potom je za Telegraf progovorila i o utiscima.

- Stvarno sam presrećna, hvala Bogu, prestala sam plakati, još to držim u sebi. Verovala sam da mogu, trudila sam se, vežbala koreografiju i dan i noć, stvarno sam presrećna. I tačka.

Mis sporta Hrvatske je istakla i da je želela da se prijavi, imala je veru, ali nije baš zamišljala sve ovako.

- Da budem iskrena, ja sam razmišljala neko vreme da se prijavim, tu su bila razmišljanja da li ne ili da. Mislim, nisam očekivala, ja sam verovala da ću biti dobro, da ću dobro proći i da ću biti među TOP 4, ali pobedu nisam očekivala - ističe Korina.

Čak iako je dobila epitet najlepše u čitavoj Hrvatskoj, bar kada se radi o sportiskinjama, Korina kaže da su njoj druge stvari prioritet.

- Fitnes mi je u srcu, taj bikini fitnes je vrsta gde predstavljaš svoje telo, ali je potrebno imati mišiće, neku figuru koju predstavljaš, drugačije je. Meni je to zanimljivo, ali fakultet je prioritet, sad sam završila MIOT i upisaću farmaciju, škola je na prvom mestu, a ostalo će ostati kao hobi.

Za kraj, Korina je ostavila i poruka mlađima od sebe, a to je da je vera u sebe ključ.

- Pa definitivno je važan balans, školu nikako ne zapustiti, ali bez sporta ja ne bih bila ja, koja jesam. Sport me naučio disciplini, važan je sport, trenirati, važno je verovati u sebe, važno je verovati da ti možeš, to je primarno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA