≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vildoza otišao iz Zvezde s najlepšim trofejem: Srpska odbojkašica se pohvalila prvom slikom sa svojim dragim

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ljubav cveta

  • 10
Milica Tasić, Luka Vildoza Foto: Instagram / milicatasic12 / andlucavildoza

Košarkaška ekipa Crvene zvezde je prethodne sezone imala dosta uspona i padova, na kraju su osvojili dva trofeja u prvenstvu Srbije i nacionalnom kupu, dok su u ABA ligi poraženi od Partizana sa 3:2 u finalnoj seriji. Kada se podvuče crta, reklo bi se da je ovo bila krajnje korektna sezona kluba s Malog Kalemegdana.

Takođe, Evroliga nije prošla baš najslavnije, pošto su završili sa skorom od 17 pobeda i 17 poraza, te se nisu domogli TOP 8 faze, ali, publika nije izostajala i svakoga puta je dolazila da isprati utakmice gde su glavni protagoniti bili Luka Vildoza i Fakundo Kampaco.

Prvopomenuti je upravo bio i najveće osveženje navijačima kada je stigao u oktobru, odmah je pokazao da će biti ogromno pojačanje, poneo je epitet MVP-ja u mesecu decembru, međutim, raskid sa devojkom Ainarom je dosta uticao na njega, pa su i njegove igre postale slabije.

Međutim, nije mu dugo trebalo da se ponovo zaljubi, pošto je njegovo srce osvojila jedna od najlepših srpskih odbojkašica - Milica Tasić.

Tasićeva je dolazila i u Pionir na utakmice finalne serije, da bi se kasnije "tražili" po hodnicima, potom su išli i na more zajedno, dok je sada i ona objavila prvu zajedničku sliku na svom profilu. Odbojkašica je kratko prokomentarisala samo - mi.

(Telegraf.rs)

Video: Lepo: Vildoza dosao po srpsku odbojkasicu ispred svlačionice

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Micko

    1. avgust 2023 | 16:19

    Šta je bilo, nema za tebe u domovini dečka. Svaka čast bolesna.

  • vlad

    1. avgust 2023 | 16:58

    Lepsa je od njega 5 miliona puta!! Mogla je da nadje nekog lepseg naseg kosarkasa

  • Mirka

    1. avgust 2023 | 16:23

    Pre dva meseca slika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA