≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lord Bendtner u vezi sa glumicom koja je posle 10 godina ostavila devojku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Par je navodno viđen u Rimu kako se drže za ruke

  • 0
Sus Vilkins Printkskrin: Instagram/suswilkins

Legendarni danski fudbaler Niklas "Lord" Bendtner ponovo se našao u centru pažnje svetske javnosti, a razlog je ovoga puta raskid sa dugogodišnjom devojkom i pronalazak nove!

Naime, Lord je bio u vezi sa švedskim modelom Klarom Lineom Valkvist, ali je pomenuti par raskinuo - što je potvrdila upravo 24-godišnja devojka.

- Nema zle krvi među nama, samo imamo neke različite životne poglede - rekla je Klara, da bi u međuvremenu mediji objavili da je Bendtner već našao novu lepoticu.

Niklas Bendtner Bendtner sa bivšom devojkom Printskrin: Instagram/claraalinnea

U pitanju je Sus Vilkins (34), glumica sa kojom je Bendtner navodno već proveo vikend u Rimu. Barem tako pišu danski mediji koji navode da je Sus u avgustu okončana 10 godina dugu vezu sa drugom ženom - pevačicu Freju Kirk.

Magazin "Se og Hor" je ovaj par već stavio na naslovnu stranu i tvrde da su primećeni kako se drže za ruke. Međutim, zvaničmnu izjavu od njih dobili.

Sus je, inače, poznata ljubiteljima "Netfliksa" s obzirom na to da je glumila u seriji "Loving Adults" koja govori o ljubavnom trouglu.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA