Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši prvak sveta smuvao 14 godina mlađu Plejboj manekenku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Haton ne mari za razliku u godinama

  • 1
Čelsi Kler, Riki Haton Printskrin: Instagram/chelsea_claire92

Legendarni britanski bosker Riki Haton, inače bivši šampion sveta u poluteškoj i velter kategoriji, uplivao je u vezu sa 14 godina mlađom manekenkom Čelsi Kler!

Britanski mediji pišu da Kler radi kao model za Plejboj i da su zajedno išli na putavanje na Tenerife, dok na društvenim mrežama dele zajedničke fotografije.

Haton je 11. najbolji evropski bosker svih vremena, ukupno 5. u Britaniji, a u karijeri je imao rekord od 45 poeba i samo tri poraza.

Otkako je otišao u penziju, zaslužio je pohvale za svoju otvorenost u razgovorima o svojoj borbi sa depresijom i zavisnošću. Heroj radničke klase je ove godine bio tema dokumentarca pod nazivom "Haton", koji istražuje njegovu borbu sa mentalnim zdravljem.

- Njegova iskrenost je pomogla drugima da govore o svojim borbama, a Haton je otkrio da je razmišljao o samoubistvu - pišu mediji na Ostrvu.

S druge strane, Čelsi je veliki ljubitelj tetovaža i gornj deo njenog tela nalazi se pod mastilom. Kako sve to izgleda, možete pogledati u fotografijama ispod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    23. oktobar 2023 | 12:35

    Зашто ју је мувао - само треба да плати?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA