Vreme čitanja: oko 1 min.

Divi se Đokoviću, igrala je finale Vimbldona, a provokativnim fotkama za Noć veštica "ostavlja bez daha"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako je Federerov fan, smatra da je Novak najbolji ikada

  • 0
Eženi Bušar Printskrin: Instagram/geniebouchard

Kanadska teniserka Eženi Bušar privukla je veliku pažnju svetskih medija zbog odeće koju je izabrala za Noć veštica!

Bivša finalistkinja Vimbldona, ujedno i jedna od najatraktivnijih teniserki na turu ikada, odlučila je da se za Noć veštica maskira u Ženu mačku, a čipkani top i odgovarajuće pantalone uz njega ostavili su mnoge bez daha.

Na balkonu u Kvebeku napravilaje nekoliko atraktivnih fotografija, a društvo su joj pravile i prijateljice s kojima je kasnije otišla na žurku.

Za Bušarovu možemo da kažemo da je već bivša kada je u pitanju tenis, iako zvanično nije otišla u penziju. Međutim, nedavno je pristupila "piklbol" ligi koja kreće sledeće godine.

Inače, poznata je kao veliki fan Rodžera Federera, ali s tim da se i te kako divi Novaku Đokoviću i smatra ga najboljim.

- Ja sam najveći Rodžerov fan, ali mislim da svi moramo da priznamo da je Novak nedvosmisleni GOAT (najbolji svih vremena, prim. aut). Ludački impresivno.

Takođe, imala je samo rečihvale za Novaka nakon što je Srbin pobedio Karlosa Alkaraza na mastersu u Sinsinatiju.


- Ne mogu da verujem da se vratio i da je pobedio. Nije izgledao dobro u drugom setu, lice mu je bilo crveno, mislio sam da će se povući. Ovo je zaista neverovatno. Dogurao je do ljudskih granica u sportu - napisala je Bušarova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA