Vreme čitanja: oko 1 min.

Odbila da se skine gola za 100.000, a onda je na Instagramu sama postavila provokativne fotke

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zanimljiv potez ring devojke

  • 1
Apolonija Levelin Printskrin: Instagram/apolloniallewellyn

Apolonija Luelin, ring devojka iz Engleske, priznala je za tamošnje medije da je dobila ponudu od 100.000 funti da se skine gola, ali da je istu odbila!

Ova atraktivna plavušta trenutno više radi kao Instagram model, ali ne krije da joj je pojavljvanje na boskerskim mečevima povećalo popularnost u kojoj sada uživa.

- Moj Instagram i Tiktok su eksplodirali tokom izolacije 2020. godine i u tom trenutku iz "KSI Misfits Boxing" tzražili su od mene da budem njihova ekskluzivna devojka. Odradila sam nekoliko borbi i dobila ogroman publicitet.

Kako sama Apolonija navodi, onda je nepristojnu ponudu za gole fotke odbila iz poštovanja prema porodici, mada je nedavno na svom Instagram profilu okačila dve i te kako provokativne - iz kade.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Apollonia | Barbi (@apolloniallewellyn)

Apolonija je nedavno napunila 24 godine i upravo tom prilikom je odlučila da svoje fanove časti provokativnim fotkama, a u međuvremenu je postala i kraljica Instagrama i Tiktoka.

Da li će nastaviti karijeru ring devojke, za sada je teško reći, ali sudeći po ovim fotografijama jasno je da je čeka velika karijera u svetu modelinga.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA