Vreme čitanja: oko 2 min.

Ćerka Ćire Blaževića tuži majku i brata

S. Ž.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ćiro, navodno, baš i nije bio u najboljim odnosima sa svojim kćerkama, što je svojevremeno ispričao novinarki Antoniji Nazor.

  • 3
Miroslav Ćiro Blažević Foto: GERARD JULIEN / AFP / Profimedia

Ćerka Ćire Blaževića, fudbalskog trenera i bivšeg selektora fudbalske reprezentacije Hrvatske, kako piše 24sata.hr, odlučila je da tuži brata i majku Zdenku. Trenerova mlađa ćerka Ketrin je na zagrebačkom Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu 2. juna prošle godine pokrenula sudski spor, piše Imperijal.

Inače, Ćiro je ranije emotivno govorio o svojoj porodici i otkrio da mu je jako teško "jer njegova deca nisu složna, a razlog njihovih nesuglasica je njegovo bogatstvo", pa se pretpostavlja da je i to razlog koji se krije iza tužbe. 'A ima ga dovoljno za sve', naglasio je svojevremeno, piše Story.

'Roditelji su uvek ambiciozni kad su deca u pitanju. Nemam pravo da se žalim, ali mislim da mi je sin najbolji. Tu sam vrlo pravičan, a to mislim možda i zato što je on najviše sa mnom', otkrio je jednom prilikom.

Ćiro, navodno, baš i nije bio u najboljim odnosima sa svojim kćerkama, što je svojevremeno ispričao novinarki Antoniji Nazor.

"Juče sam želeo izaći, ali nisam mogao ustati. Ovaj čovek bolji mi je od bilo kojeg mojeg deteta, Džemal Mustedanagić. Već godinu i tri meseca imam rak, a od tada moje kćerke nisu pitale: 'Kako si, tata?' Slobodno to napiši", rekao je.

Ćiro je, dakle, imao troje dece - sina Miroslava Juniora i ćerke Barbaru i Ketrin. Ćiro Junior živi u Zagrebu sa suprugom i dvoje dece, Damjanom i Mavi. Barbara živi s mužem i sinom na Floridi.

Ketrin Blažević Mihalić sa suprugom Ivicom i dvoje dece žive pokraj Lozane u Švajcarskoj.

Inače, kada je Ćiro umro, govor na komemoraciji je održao njegov sin.

- Ovde smo da slavimo njegov život. Bio je prekrasan, ostvario je svoje snove. Ostvario je naše snove. Tata, meni je bila privilegija biti tvoj sin i uz tvoju karijeru biti uz tebe, te upoznati sve ove divne ljude. Sve lepo što si nam uspeo dočarati i doneti - rekao je Blaževićev sin Miroslav.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    18. januar 2024 | 14:25

    Ćiro je bio lafčina i šmeker.

  • Bosna

    18. januar 2024 | 16:27

    Gladni koji imaju mnogo su jos gladniji. Brat se brinuo i majka za Ciru a dame nisu ni pitale oca kako je. Sad se nasle trazit dio, ja im nebi dao ni sibicu. Imaju dokazu iz govora Cirinog kad govori kakve su mu cerke, to je dokaz sudu dovoljan da nisu brinule o ocu nista. Bas su bezibrazne i podmukle, vidi se da su materialisti.

  • Dule 123

    18. januar 2024 | 17:42

    ali ciro je bio i ustasa za primjer..ako niste znali...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA