Vreme čitanja: oko 1 min.

Ikardi će morati da plati neverovatnu sumu novca ako prevari Vandu

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Argentinski mediji donose zanimljivu informaciju

  • 1
Vanda Ikardi Printskrin: Instagram/wanda_nara

Godinama unazad znamo da je brak Maura Ikardija i Vande Nare sve samo ne običan, najviše zbog činjenice kako je nastao i šta je sve prošao. Pogotovo u poslednje vreme, gde smo bili svedoci sve češćih priča da su jedno drugo varali!

I upravo se zbog tih navodnih Ikardijevih ispada sa strane Vanda odlučila za radikalan potez - da njegovo potencijalno nevcerstvo papreno naplati!

Argentinski nedeljnik "Revista Noticias" objavio je da je Vanda sa svojim advokatima napravila ugovor po kom će joj Mauro platiti "kaznu" od 100 miliona dolara u slučaju da ima intimne susrete sa nekim drugim tokom braka sa Argentinkom.

Ikardi i Vanda venčali su se u junu 2014. isvih ovih godina doživeli su razne uspone i padove, čak su i zvanično raskidali nebrojeno mnogo puta i ponovo su se mirili.

A sama Vanda je nedavno otkrila zbog čega je uopšte i završila sa Maurom.

- Oko 200 žena je prošlo kroz njegov krevet, ali tek nakon mene je potpuno uništen. Više od njega nije bilo ništa. Sećam se bola u telu sledećeg dana, jer nisam navikla sve da dajem. Morala sam da uzimam ibuprofen na svaka četiri sata jer sam narednog dana bila u bolovima. Sećam se dobro toga jer nikad ranije nisam doživela tako nešto. Da se te noći to nije dogodilo na taj način, verovatno od nas ništa ne bi bilo.

Vanda je dalje otkrila da je Ikardi imao četiri telefona kada su se upoznali, ali da ih se ubrzo otarasila.

- Bilo ih je četiri jer je podelio žene po kontinentima. To je suludo. Jedan od njih je bio 'dobar', on je bio taj koji je primao pozive od direktora klubova. Ostali su bili za žene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA